Tuesday, November 3, 2009

New Line Up Pic


NI LA DIE LINE UP PIC YANG LATEST YANG AKU JUMPE KAT YAHOO IMAGES..

I PRESENT TO YOU

BUJANG HINE VERSI BAPOK!
*applause*
*klik kat pic kalau nak tgk besar skit*
*aku rekemen open in new tab so korang buleh refer ngan description kat bawah ni*
di sini aku pamerkan name2 budak yang respective dgn number yang pompuan2 di atas tgh pegang.

kite start ngan nombor 1 ye.

Nombor 1 adelah MADLI!
-sebab muke awek tu macam ngantuk, letih2, bosan2 je kan. same la prangai cam madli kite ni. slack takde jambang je

Nombor 2 adelah SAFWAN!
-sbb awek ni adelah top 3 paling lawa and pandai jage rambut.

Nombor 3 adelah LEPLOP!
-sbb awek ni gaye bergambar die ade macam leplop sket.. tgk tangan die ke belakang tu.. kan macam leplop skit..

Nombor 4 adelah AIMAN!
-sbb ni la paling gelap aku jumpe man. takde yang laen dah.. arap mahaf ye...

Nombor 5 adelah ED!
-sbb ni la awek paling lawa dalam banyak2 ni kan.. pastu nampak matang plak tu.. so ok la ed nombor 5 ye dak?

Nombor 6 adelah EM!
-sbb die paling pandai posing.. and paling "tough" skali, tgk ade mendada dada sket tu.. ha.. em la tu..

Nombor 7 adelah PUEK!
-sbb awek ni la nampak paling sesuai ngan puek. takde yang laen dah.. sbb yang laen macam lawa sgt.

Nombor 8 adelah ADDY!
-sbb awek ni macam control comel2 gitu.. dok usyar si ayie ngan didit kat bwah tu kan. biase budak2 MCKK mmg camni kan.. carik yang sejenis je.. muahaaha

Nombor 9 (line depan kanan skali) adelah MEOR!
-sbb awek ni la paling panjang-lebar-tinggi-lampai-apak-ang-cem... same macam majid kito.. ye dak? tgk kaki die pon dah letih.. sbb panjang sgt.. mate takleh terima..

Nombor 10 adelah BOTAK!
-sbb tgk gaye senyum awek tu same macam abang botak kite tu.. yedak? pastu ala2 slow, slalu kena tipu ngan em sume.. so nombor 10 ni botak la ye? ye dak?

Nombor 11 adelah AYIE!
-sbb die senyum paling gile dan sakai skali.. mcm ayie kite la.. ala2 retard gitu dak? retard yang best la maksud aku.. :D

Nombor 12 adelah EZL!
-sbb dalam gambar ni die paling putih.. pastu rambut minah 12 ni la paling "LURUS" skali dalam awek2 ni.. so nak tak nak amik la ye ezl.. sape suro rambut "LAWA".

Nombor 13 adelah LAM!
-sbb awek ni la nampak paling blur skali! paling paling blur and slow! hahahaha.. lam lam.. dah nasib la lam.. ye dak? lagi satu awek ni la nampak paling banyak duit skali... tgk gincu die paling terang camtu.. kire accesories paling mahal la.. ye dak?

Nombor 14 adelah RAZOL!
-ni la awek paling gergasi aku jumpe dalam gambar ni.. same la mcm razol kite.. awek tu pon tough gak.. mcm razol. ye dak?

Nombor 15 adelah DIDIT!
-sbb awek ni la paling kecik paling mude skali dalam awek2 ni.. haa.. same la ye.. bibir die pon cam besar je.. mcm didit la snang crite.. haha...

and lastly
Nombor 16 adelah GEN!
-sbb awek ni antare besar2 gak dalam sume2 ni. pastu kat telinga die kalau korang zoom ade la antena die.. same la mcm gen. ye dak? krik krik krik....


p/s: gambar nigurauan antare adik beradik semate mate.. jangn la plak terasa hati ye.. SATU MALAYSIA YO!

15 comments:

Ahmad said...

gilor3

KruteX said...

haha.. agak gilor di situ.. sapa punye post ni.. ayie ke ?

emcock bleeker said...

bukan ayi ni.tah..ak rase lam..btw,ak nak yg no lapan.ulang..lapan...xpe la kalu nk tudoh ak gay pon pndang2 dpan..but da ting is,she is da preties..

PuAt said...

point post nih..
korg nk tunjuk lineup baru ade 16 la eh??
tu ke motif nyer?
kut ye pun xyah la kasi aku yg tembam..
bkan taste aku kut..

muhammad zulhilmi (lam) said...

adoyai...
aku rase ni ezl nyer keje ni...
gaye mcm ayat ezl je kan...
haa... yedak...haaa...
pape hal thanks ye sbb bg aku yg lawa... hehhe...
tp nape kaye lak...
sori la kwn2 sbnr nye aku tak ske la krng panggil mcm tu... sies dow...
aku tak main2 ni...
hhehehe...
we cool...

razol said...

hahahha
sempoi2..
hahha

benjamin said...

hahaha...xpe...xde la bsr sgt 2 kn??hahha...nmpak sgt ak x besar mne pon...kah3

KruteX said...

ok lam.. aku x pggl gitu ag.. aku try sebab da terbiasa.. ahakz

Ayie a.k.a Nyei said...

jikalau anda right click dan bukak gambar tu kat new tab..adelah terserlah no 10 paling buruk!!! kening die senget!!

hakhkahakahakahakahakahakahakah

benjamin said...

sumpah no 10 buruk anjing...hahaha

-eD- said...

aku ske aku versi pmpn...awesome...cantik...pandai bergaya...

no 1 tue mmg plg tepat ngan madli...hokhok...

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahahahaha..aku sangat3 setujuu!!

Wan Izzul Fathi said...

number 14 paling tuff do! mmg sesuai ngan razul ah!

KruteX said...

wadapak asal bg aku pling buruk.. ni da laggar hukum la hopita...

didit said...

yg atas2 je lawa...
yg bwh2 muke buruk mcm gampang...
hahaha..