Friday, November 6, 2009

Kontroversi atau Propaganda?

pipididippipp!!

*bunyi handset*

1 msg received.

1st msg:

"aku tengah follow botak..dia pegi v5..aku try call dia tp dia cancel semua call..nak spy jap..something fishy going around..and..he's alone.."

pipididippipp!!

2nd msg:

"botak melepasi dobi.."

pipididippipp!!

3rd msg:

"DIE BACE SURAT KABAR UTUSAN!!" 

[???]

pipididippipp!!

*bunyi enset lagi*

1 mms received.

1st mms:


pipididippipp!!

4th msg:

"dia off phone!! x caye cube call.."

pipididippipp!!

5th msg:

"dia patah balik..die gi dobi.."







3 minit kemudian..


pipididippipp!!

6th msg:

"?? die jumpe mat saleh?

err..botak..jumpe laki sorok2?!"

pipididippipp!!

2nd mms:



ape sume ni?

botak explain..

...

21 comments:

Ahmad said...

budak terengganu mmg camni???

KruteX said...

bab! cr7 belot... alonso gi real madrid.. liverpool aku harap x pass gruping... aku masa tu bukan cansel col.. aku cek ada x line sebab aku tgh msg awek aku la... aku cek x de line cek x de line... arhh pastu aku gi v3 makan.. x caya tnya dak2 ni.. aku siap tnya razol.. HS ko ada line x.. after aku restart fon baru ada line.. so aku x cansel any col tp ceking ada line x.. n aku x off fon sebab mmg x de line masa tu.. arrrrh!

KruteX said...

n tu cos mate aku anash!

Ayie a.k.a Nyei said...

macam mane ko buleh msg awek klau ko tgh msg awek?! ha~ haa~~

Ayie a.k.a Nyei said...

eh!! lalok jap..mcm mane ko buleh msg awek klau line takdek?! haa..haa~

KruteX said...

masa tu aku dr v4 msg awek.. then aku gi v5.. aku tgh tggu awek aku rply la tu.. dats y aku cek ada x line.. tp x de lak.. haa

LepLop said...

botak..
aku tak sangka..
huk,..
kesian nadiah..
aku harap dia x baca blog kita ni

KruteX said...

haiya lop.. ikut korang la.. fitnah lagi berdosa dr membunuh.. huhu.. peace

Mangsa Ayie said...

sebenarnya flow cite ni mudah je haa
1. gtalk dak v3 kata nak gi mkn
2. aku gtau puek : ko nak ikut aku gi dobi x ?
3. puek kata x nak dia gerak later
4. aku gi dobi.. teretetert
5. ramai org kat dobi.. gi baca paper dlu
6. cek fon.. apa x de line je ni
7. ambil dobi....
8. terserempak annash ... yo wassup doc
9. gi v3 makan.. sampai2 je tnya razol.. ko ada line x ?
10. restart fon.. baru ada line..

haa.. now its clear as water.. no kontroversi no papaganda.. no papadom.. no saadom

KruteX said...

tp aku baca post ni aku mmg tergelak.. ayie mmg awesome.. leh lak aku x sedar dia celah pokok.. stalker kaw kaw.. nice 1 ayie.. haha.

-eD- said...

hahaha...babi pe...awesome la ayie...mmg sume dak terengganu cmni erk??waaaaaaa...taste org puteh je..

ps:gud job ayie

KruteX said...

haha.. aku pun da pening .. pandai2 la korang ye.. hehe

PuAt said...

ape plak..ayat ko kat aku lebih kurg camni kut time tu botak.,

"aku nk grak sorg je ah.. aku nk g anta dobi v5 plus2 ade hal skit.. ko grak kmudian.."

ak lg k kut ikut cuci mata kat v5..byak ladies..

KruteX said...

tu fitnah puek.. aku ayat gini " ko nak gi ngan aku x.. aku gi dobi dlu " ko kata " nek apa " aku kata " jalan kaki " ko kata " malas " aku pun gerak sorang la.. hah..

zarul said...

sengal nye ayie..
hahahha
bpak pelik n suspen ak bce mle2
hahhaha

PuAt said...

mne de bai.. ak x tye pun ko g naik pe.. ak nk je kut jlan2 g v5...
aku x sempat nk kata x.. ko dh kata ko nk g sorg..

KruteX said...

ye la tu puek..

Ayie a.k.a Nyei said...

yeah!! hahahaha..sile jangan simpan perasaan..aku stop follow botak bile die gerak gi beli makanan..beli makanan dah tak kontroversi lagi dah..hahaha..

yg penting..mamat mat saleh tu mmg tepat ar timing..hahahah!! bangang3..hahahha..aku follow pn rase cuak bhai!! hahahaha!!

muhammad zulhilmi (lam) said...

adoi aye...
hakhakhak!!!!

lawak2....

KruteX said...

hmm... ayie nakal dow.. ayie jom mencacat sekali agi..haha

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahha..aku tak kesah..hahahahah!!