Wednesday, August 19, 2009

TABONG MENCAROT!!!!

tabong ni senang je..
sape mencarot,5 kupang byr msuk tabung
idea yg agak bangang tp bagus dr ayie..haih~
stat esok,,da 5 org buat pact ni
xnk mencarut,,walaupun cam pggil name lam
mksudnye still kutuk die gak,psal die lmbt
*demn,,da skema abih da ni
pstu ni pon ayie nye idea bangang gak
50 sen tu same ngn 30 sen tabung,20 sen bg kt die
psl die ckp die perfect,xde pekataan utk kutuk die..hampeh tol
tp klu die kutuk die byr 50 sen setiap sorg yg ade dlm pact ni..
so..
takat ni bru 5 org join
addy(bkn bucang)
ayie(perfect konon)
zulhilmi(bkan lam)
man(bkan t*t*k)
ngn razol(bkn perot)
.
.
so..
same2 la kite jd baek n x mencarut2 ye spnjg tabung ni brjalan..
ni last ak nk carut...ayie fark!! =.="
bucang`s post..

10 comments:

muhammad said...

tabung ni stat esk kan...
tp ayie tak adil dow...
sbb die tade gelaran yg boleh di jadikan sebagai kutukan...
so....
aku nak budak2 BH gather...
pastu pk name ape nak bg kat ayie...
supaye die ade gelaran yg mantap2...
nak tak??

-ezl- said...

jap.. tak paham, tabong ni diadekan sbb nak benti mencarot ke benti ejek name?

muhammad said...

tabogn ni tujuan die sbb....
nak elak kan kite dok asyik kutuk2 org je...
tp da tade name yg sesuai...
tu bagi je name tabong mencarot...
lg pon tujuan die lg adelah sbb tanak bg kite slalu mencarut dalam percakapan...
hahaha...

Ayie a.k.a Nyei said...

lam tipu dowh..maap xleh ckp dowh..

tabung ni betujuan utk penuhkan duit poket aku je..tp dalam mase same aku dpt pahale sbb idea yg bernas ni..korang dpt pahale gak sbb menyedekahkan duit kt aku sambil berenti kutuk orang..haa..hebat kn? senang kate ni tabung:

'amal beramal dengan amalan mulie bersame akak amal lab demonstater geoscience..'

ar..tajuk tu kurang kene sikit tp better dr title bucang carot tu..haa..kn? haa..

muhammad said...

emmm...
owh... itu rupe nyer ye idea ko...
td ckp supaye tak kutuk la ape la...
skang ble ktrng da stuju...
ko nak amk duit tu lak kan...
marah betol aku...

Straight Edge said...

ayie byk gelaran kut... raksase gile, kayu... n mcm2 agi ah... x pe kan pggl ayie kayu ? x kena denda ?

PuAt said...

membazir..

Ayie a.k.a Nyei said...

aii muhammad zulhilmi..ko x phm konsep lg? nnti aku dtg blk ko explain ngn parang..ok? *muke jahat mafia mcm madli*

x rase mcm kutukan ar botak..sikit pn x rasepape..hmm..tu sume mcm pujian..*muke kerek*

safwan said...

ayie byk kot...
rmbut megi, muke berok, pendek, lelaki sepi, muke kena reject,kayu..haa tu baru 1% je name kutokan die..hahaha..XD ..(blom puase lagi,so xpe kutok2)

احمد فضلى said...

yg tak paham tu mengapa masok duit poket dia lak? tak bernas langsung -_-"