Saturday, August 1, 2009

BABI dengan selesemanya!!!

Akhirnya UTP telah berjaya di tutop!!!!! oleh binatang buas brwane PINK!!!yg tidak asing lagi iaitu AYIE!!...eh2 silap2..typo..iaitu BABI!!!tetapi adekan penutopan ini berjaya mmbendung binatang2 nie dr trus mmbabi buta mnyebarkan selsema meraka??? haaaa...itu yg kita akn kupas dan kopek di post ini...
nie bukan longgokan rmbutan(gen tengah jilat2 gmbar nie)..JGN GEN!!!!nie juga bukan longgokan taik unta di tgh2 pdng pasir kt celah2 batu bersebelahan tempat tido ayie..BUKAN2!!! ini ade lah virus yg paling kita takot skali iaitu h1n1!!!!(didit ckp ngan kerek skali..xtakot pon)

ape yg sbrnye virus nie laku kan shngga mnybabkan pihak manusia takot sgt dgn binatang ketot ekor pintal2 nie..ha virus nie telah....jeng2....


1. Mule2 virus itu ak mnyebabkan korg jadi pendek or bantot or katek or tinggi cam ayie.



2.pastu korg rase sakit2 blkng n xleh lenturkan badn ke blakng...



3.da stat kronik bulu korg sume stat gugur satu demi satu tp rase die cam kena cabut bulu kaki OOO!!!(pedih sial..adoi..)



4.patu kulit yg itam mnjadi putih(M ngan majid appy gile2 ar tu)..patu kulit yg putih mnjadi pink.



5.idong korg mule kembang kecut..kmbag kecut..dan akhirnye idong mnjadi besar dan penyek ke dlm..(nie da tahap keronik ikan bilis nie)





6.patu tahap evolusi berlaku dan...jeng...


























........jadi lah PESAKIT SELSEMA BABI TEGAR!!!!!!

p/s:ak brharap xde la sesape mmbe2 kite yg positif h1n1 k..klu ade kite masok kan die kt kandang je...senang...hahhahha....
(nie hanya rekaan cerita org2 tua dahulu kala utk mnakotkan bdk2 kck..tQ)

5 comments:

-eD- said...

sape tulis nie???hohoho...

Botak said...

wtf pic babi tu.. haha.. cam nurse lak, haha .. kalau la nurse kat hospital gitu.. wtf man

safwan said...

wow...evolusi yg cam babun..hahahaha...

Ayie a.k.a Nyei said...

haahaha..sape tulis ni?? *gemgam pnumbuk*

aD said...

hahahaha..

selsema babi
a.k.a
selsema ayie!!!
hahahhaa