Wednesday, August 19, 2009

AKU TAK PUAS HATI!!!!!!

aku da lame pendam perasaan ni...
aku mmg tak puas ati ngan korng sume...
sape korng tu???
haaa...
korng tu ade la budak2 BH yg hensem2 tu...
(aku bkn GAY)....
korng selalu panggil aku lam...
aku tak kesah...
tp bile org ckp yg aku ni mmg lam...
haaa....
ni yg aku marah ni....
AKU TAK LAMBAT LA!!!!!!!
so...
disini...
di blog yg di sedia kan tuk budak BH ni dan boleh di bace oleh sume org...
aku nak buktikan yg aku ni bkn lambat...
(tp bkn la cepat sgt pon)
aku nak korng ade kan pertandingan lumbe lari....
kalu aku dapat last bru la korng bole ckp yg aku ni mmg lam...
kalu tak....
aku nak korng iktiraf aku sebagai org yg tak lambat...
cme name je yg lam...
tp die cpt....
hehehe....
ade BERAN????


23 comments:

Ayie a.k.a Nyei said...

jgn dowh..aku x pndai men lari2 ni...
jap2..nk lumbe ngn ko? ala..ko je pn..jom r..sure tetinggal arr..aku jog je nnti lam..

ok la jauh sgt kng..aku jln..

aLepLop said...

jom r lam!

aku rasa tercabar ni

-eD- said...

ala...lumba lari sgt memenatkn..kita bt pertandingan makan2...kalo ko klh ko mmg lam...n ciri2 pertandingan adlh sprti berikut:

1)tiadalah dittpkn tarikh yg tertentu utk pertandingan...akan diadakan slama 3 bln...

2)the day will be randomly picked by the jury (within dat 3 month)...tanpa perlu memberitahunye kpd peserta...

3)markah akan diberikn kepada sape yg terpantas abes mknn..

4)at the end of comp, sape ngan markah terendah akan klh..

ok sume...tata

ps: lam...ade bran?

muhammad said...

jom2....
aku rela menerima cabaran tersebut....
bile nak stat 3 bulan tu??

zarul said...

n ak cdgkn mknan ny ns gorg pataya...
sbb ak ase semu org akn stju n x akn memgl ko lam ag pasni lpas ptndgn mggunakan ns gorg patay..
hahahhaha..
(sape pnah tgk lam mkn ns gorg pataya sure fhm)
hahahha

safwan said...

haha..klu nak lagi bes..
kite mkn makanan yg pedas2...
hahaha..(sebb nti lam lap2 peluh dlu..susun2 nasi lagi..gaul2 lagi..haha..sure klh ar)

AqilahSuhaimi said...

weih kecian kot kat lam korg nih. haha..

korg lantik sorg as pemerhati, n korg try buat lawak, n tgk braper saat dier amek masa utk paham.

yg tuh xltih, xpenat. haha

ps : aku wonder braper minit dier amek masa. haha

MaN SoLiD said...

oi mamat ney mmg kerek tol..
haihh...
aku sokg cdgn sume..
gndgn nsi gorg pattaya n pdas2 mmg combo yg superb mnarik ar..
kalo lam mng mmg sape yg klh 2 lam x 10 kuasa 100!!
haha...
n cdgn qilah 2 blh blah gak la..
tp tgk keadaan gak..
aku jd pmerhati blh gak..
ari2 aku tgk dia..
rekod bpe lju stiap ari..

muhammad said...

nasi goreng pataya???
mknn pedas???
pergh sedap tu kalu nak buat jd pertandingan....
da la mknn tu sedap...
pedas lak tu...
mmg aku ske la...
kompom aku leh abh cpt la...
jom ade beran???
(tp sape yg nak byrkan tuk nasi tu??)
sbb pertandingan ni bkn idea aku...
aku ajak bertanding yg tadak kos punyer...

muhammad said...

eh jap lupe nak tambah...
man ko nak rekod aku nyer kelajuan???
tak yah la man...
buang mase je man...
kang tak larat ko nak kire kang...
LAJU SGT LA KATEKAN....

aD said...

lam..btul ke nk lwn ni??
da pk abis?!
klu da pk abis xpe r,juz nk ingtkan je kt ko..kalah t jgn carik aku,,malu dowh =.=""

MaN SoLiD said...

xde hal la lam..
aku sggp rekod..
tp tkot graf kljuan ko mnurun jek stiap ari kang..
hak3...xD

Ayie a.k.a Nyei said...

lamm!! tengok sumer!! lam baru komen dah kne buat due kali!! tau kenape?

mule2 die tulis komen tu..pastu disebabkan slow sgt menaip..lam telah penat..sbb tu die buat jadi due..kesian lam..

lam..aku tau da result tu..tp aku tetap kawan ko walaupun ko kalah..tapi..pastu aku pnggil ko lem?

ok lem? err..lem?

muhammad said...

alaaa....
mane ade aku lambat...
aku tulis tu sbb aku lupe nak komen man nyer skali...
alaaaa...
takan mcm tu pon nak kate aku lambat...
aku cpt la...
huk3...
cube tgk tu...
aku tulis beze tuk 2 comment tu 2 minit je...
tolak ngan internet slow g...
haa....
jd 30 saat...
kan laju tu...
tolak g ngan aku nak kene tulis account aku tu blk g...
haish...
lbh kurang 10 saat je la...
tolak pk nak tulis pe g...
haa...
dalam 5 saat je...
kan laju tu...
tak baik tau kalu ckp org yg laju slow...
AKU LAJU TAU!!!!!

LepLop said...

amboi3

lamm...

hehee..

betul ni lam?

betul ye?

hehe

-ezl- said...

aku tak kisah do.. pertandingan lumba lari ngan pertandingan makan... aku mesti menang sume punye... nt sabtu ni sume budak BH turun kat tasik dekat ngan petronas, kite lumbe lari sprint kat situ.. setuju? sume kena amik bahagian, sape undur diri, panggil die LAM! ok tak?

p/s: aku rase kasihan kat gen kjap... :D

PuAt said...

jom lari2!! no hal jer..
tp klu lumba mkan.. xley berpeluh eh... xbleyh taw!!

muhammad said...

aku tak stuju ngan izol...
sbb sbtu ni minggu pertame pose...
so... rami yg nak balik...
termasuk la aku...
aku wajib balik...
mmg tak leh elak...
aku bkn nak tarik diri ye...

AqilahSuhaimi said...

time pose kan??
haha.
snggup ke korg smua??
aku leh jadik pemerhati korg2 smua

tp utk lam tuh, aku bagi budak kecik kt tropica je la kejar dier, for sure menang budak kecik tuh kan

Ayie a.k.a Nyei said...

budak kecik tropika? mybrute? haahaha..budak tu kejar lam pastu sepak..lam..hine gile ko kne sepak ngn mybrute tuh..haahaahaha...

MaN SoLiD said...

qilah sbnrnye nak ckp dak kcik tropika 2 dia la 2..
dia kn lbh kurg jek tggi ngn dak mybrute 2..
hak3...xD

muhammad said...

aku pon rase mcm tu la man...
die segan nak lumbe skali tu...
tkt kalah...
tak pon die tkt tak lepas ketinggian untuk penyertaan...
hahaha....
sbb tu nak jd pemerhati je...
hahaha....

AqilahSuhaimi said...

aiyak aku lak kena. haha.
mane ader. aku xtermasuk ar. aku tgk2 jerk. hahahaha

lam, aku bukan ape, nk nasihat, ko kena byk practice nih haha