Sunday, February 1, 2009

tenkiu aiman..


ini.. gambo aku kne candid... hajar, afny, ngan aku.. tgah duk besh2 borak2,, kne la kandid,, nsib baek ak dapat retrieve gambo ney dr diorg,, tp sbb depa mnx maap ngan mnunjukkan muke comel,, aku maafkan,,wawawa
critera nyer bermula...
encik aiman nak g dating,, tgok kat gambo sbelah neyh,, bkan aiman naim taw,, aiman solid,, sbelah neyh ade gambo dy,,,
dlam proses dy nak g dating neyh,, awek dy bwak 6 nakama ntuk tman kan dy,,
aiman tarak hal,, dy pun bawak aku ngan botak,, termasuk ayie skali,, incase pnat drive arn,,ade co-pilot2 yg bley ganti,,
pabila smpai kat ipoh parade,, kitorg pun twos cri ladies2 neyh,, n bergerak ntuk mkan,,
tyme mkan tuh,, aiman nmpak cam segan2 lak,, terpakse la aku,, mnjalankan tugas sebagai "dewa cinta.." jyahahahaa...
aku, botak, ayie,, separate kan 6 gadis tersebut dr mrs aiman n mr aiman,,,
plan berjalan ngan lancar,, trase cam besh lak,, 3laki,, 6 pmpuan,,
hahaha,, mewah bang,, mewah,,
tapi,, tetiba lak,, botak ngan ayie nak g tmpat laen,,
nak ape ntah aku lupe,,
than,, aku terpakse bwat pilihan,, nak ikut ayie,, ataw ladies2...
its a hard decision kay,,
then,,
bersuara lak cik afny,,
"jom la ngan kitrg,, bkan slalu jmpe pown"..
aish.. sori ayie,, sori botak,, ak kalah ngan nafsu aku,, wahahahaha...
then,, ak pun,, aku pun,,
hahaha.. sempoi gak lak dak2 neyh,,, borak2 pnyer borak2,,
psing kedai sumer,, sweet tul,, aish,, aku rse,, mcam dehydrated lak,, 6org kan,,klu sumer nak brcakap ngan aku,, tye mcam2,, msti la pnat nak jawab sumer q kan,,
kitorg duk sggah setiap kdai yg ktorg nmpak,,
msuk kdai teddy je(tyme tu aiman tgah duk usha frem)... dtg la hajar neyh kat aku,,
"puat2.. tgok teddy gebu nyeh.. klu nak kasi awek teddy,, kasi yg gebu2 camney.."
aku tyme tu tgah pgang teddy piglet,, " yg neyh xley??"
pastu dy gelak2 gaya comeyl lak,, xbley bla,, wahaaa,,,
psing jauh2 sumer2,, bagai2 la,, masuk kdai lingerie,, aku pon join gak,,, tlong cdangkan mne2 yg besh,, hahaha(tipu je)..
antara conversation yg aku ingat,,
afny: awek ko xmrah ke? pmpuan ramai2 duk usung ko kehulu hilir,,
puat:tu la masalahnyer,,
afny: hmm?
puat:aku xde awek,, hahahaha..
hajar:tu... ain,, nak??
puat:air? bley gak,, dhage neyh..
hajar: ain la.. ain...
puat: nape x ko jer,, kiut gak,,hahaha
pegh,,, pusing pnye pusing,, mmg penat,, last2 lpak kat stage,,
tpikir lak satu idea besh,,,
ladies smer dh setuju,,,
tp x pat dilaksanakan,,,atas sbb2 tertentu2..
hahaha..
anyway,, thanx aiman,, n sori bujang hine,, aku dh break rules,, lme dah x lepak ngan pmpuan,,
sngap beb,,hahahahahaah

3 comments:

Ayie a.k.a Nyei said...

puet2..

anda telah memecahkan rekod aku..

6 berbalas 4..

xpe2..

itu au yg dulu..

hyahaha..

kk..tahniah..

aku ngn botak sengaje je bg ko 6-6..

tgk ko x keruan je time 2..

snang kate sangap la..

haaha..

kkk..tindakan yg hebat dr puet..

tq kpd aiman, ayie n botak kerana mmbiarkn puet tidak sepi lg...

Bujang Hine said...

Dengan ini, Puek telah dianugerahkan Anggota BH Paling Gatal.... Haha.. Tima Kasey...

PuAt said...

uit!!!


ak x bersalah,,,


akuterperangkap,,

aaah~,,

gatal??

meh garu blakang aku sat..