Tuesday, April 21, 2009

tea shop cameron



ney kejadian kat tea shop,, smpai kat c2,, ade la 'mereka' yg slah order tea,, dtg tggi2 naek cameron,, pegi order lak teh negara sndri,, teh masala
kah3,, pastu ngadu xsedap..






kat atas ni lah meja2 yg terlibat dlam angkara mereka yg silap order teh,, terpaksa telan teh yg membawa rasa yg sangat... aku pun xtaw nk cter camne,, sib baek aku tergolong dlam golongan mereka kat bawah ney..



"kami berada ditempat yg tepat dgan teh yg tepat.ini pilhan saya" (15:23. iklan teh cameron)






wakakaka.. xpe2,, family nyer pasal.. kite share teh sedap ney rmai2,, kasi sedap tekak.. hahaha..







(convet kat cameron ney? xde org nak report kan? air terjun?)








p/s: ezl kne cam em gak dulu,, pilih antara tanggungjawab ngan relax2 ngan membe,, and dy berjaya bwat pilihan ntuk mngelak dr jubor pecah lapan akibat lepak dlam bas,, 1hari(ulang alik kl-ipoh)!! ^^

2 comments:

aE_MaN SoLiD said...

cesss teh 2 addy yg order yerk..
xcaya tnya m..
addy gak la yg recommend kat m soh order teh 2..
tnsion lak aku mnum teh 2..
tp xksh la..
aslkn dpt mnum teh kat cameron..
haha...:p

Ayie a.k.a Nyei said...

tea tu rase tiang bendera dan ikan..