Tuesday, April 21, 2009

kenape -ezl- sayang BH ye?!~~review Cameron~~

kenape -ezl- sayg BH ye??

haaa~~yg ni yg kite xtau,,so,,,biar -ezl- sendiri ckp...

-ezl- syg BH pasal BH x bwk -ezl- nek cameron!!!!hahaha

da tu plak da le x dpt nek cameron,,,kne buuuu ngn addy lak kt v2 smlm,,,pantek addy..hahaha

-ezl- pon buuu blik eD,,addy,, madli,,jonsen,,poet yg x dpt g genting dlu

BUUUUUU -ezl- rmai2,,madli g genting r,,buuuuu,,hahaha

so perjalann ke cmeron highland ambk mase lam 2 jam gak r(ni info wat org yg x dpt g tu ek)hohohoh^^,,,mule2 lepak kt petronas,,isik minyak,,eD lak mengong g isi 2oinggit je,,die pk kite nk g ipoh gaknye,,haih org tue nih,,

lam ngn solid jd tukang kejut kt v1,,kt v3 n v2 ak x tau,,pasal aku mmg lelap kompem x jage r,,nk jd tukng kejut, tgu krismas dpan bru korg ley g cmeron.
haaa,,,yg ni la 1st spot kitorg,,,sbnrnye manyak lg ak tgkp gmbr lam kete eD,,tp sume banyak gmbr madli je,,da tu tga subuh2,,penchayaan x ckup,,so xley msuk blog r,,,gelap~~~~hahahha^^

eh3,,lupe lak,,b4 nie,,kitorg mkn sarapan lu,,,perot kosong ma,,

ayie lak kt cni da start da bengong die tu,,,pepagi ktorg da wat bisng kt kdai acik tu,,hahah,,rugi shal ezl x ikut,,,hohoho =.="

ni gmbr kt ladang teh tu,,,bapak r,,die punya hijau,ko xley tgk kt mane2 dlam dunie ni ezl,,,sumpah stail,,,ko tgk r didit posing cmne kt c2,,,uikksssss,,,awesome beb!!!!!!

"tu2,,kt c2,,aku lari sane ko tgkp gmbr aku,,,lawa giler!!!!!!"

lagi2,,ko bygkan pepagi,,sejuk2,,,nek cmeron,,,dpt lak teh cmeron,,,panas2,,hoih,,,ho liao!!!!


destinasi seterusnye,,,cactus farm n strawberry farm,,,
haaa,,yg ni jgn ckp la,,byk giler r bdak2 ni tgkp gmbr kt kaktus n strawbrry tuh,,ade kaktus bentuk "konek" lagi tuh,,haaa,ko penah tgk ke???!!!hhohohoo,,,

lepak2 jap,,,eM pikat acik keling tu,,dapt la die satu rntai free,,,ade ke nk soh acik tu translate tulisan cine kt rantai tu,,haih,,,xkn x sdr sejenis da tu,,,huhuhu #.#


pastu kitorg mkn ais krim strwbrry,,,,yg ni mmg mantap,,nnt ko bce lg satu post psla aiskrim ni,,khas ntuk aiskrim ni,,,kesangapan makan aiskrim ni,,,klu pompuan bogel,,atau leplop bogel sblah ko pon ko x lyan,,,leplop mkn smpai bijik strawbrry lekat kt idung die,,,x caye smpai skung lekat lg,,haaa,,,mantap x???

alaaa,,,,,disebabkan intrnet yg camSUCKZ,,n perot yg nga lapar ni,,,so,,,aku stop cni je k,,,

t kte smbung blik dlam rncgn,,"kenape -ezl- sayang BH ye?pasal die x pat join g Cmeron!!! -siri ke2-" hahahhahaha^^

9 comments:

-eD- said...

sume buuuuuuuuu ezl...padan muke dia x ikut...buuuu utk addy skali sbb dia r punca ktrg isi 20 rggt je naek cameron...bengong nye addy...als2 dier cuak trus bg 20 rggt topup lg...haha

aE_MaN SoLiD said...

woih mmg awesome gle ar trip..
cian ezl xdpt ikt..
xpe2 trip pas ney jgn de yg ttggl ek..
tapi pe2 hal pn aiskrim 2 mmg wwwooooossoommmeeeeee!!!

-ezl- said...

!@#$%&*(
F***
S###
MOth**f***ER
korang jahat sial!
aku mmg rase rugi gile weh tak dpt pegi cameron.. keeeeeeemug tol!
aku nak eskrem stoberi tu 89 ketol buleh?
tak buleh kn?
tak buleh tak pe la.. korang gi la cameron lagi
takyah ajak aku... aku pegi salam je.. cukop.. WAAAAAAAAAAAAAAAAA.. aku nak report kat sape pon tak tau! sume buu aku... arhhh!!!!

Ayie a.k.a Nyei said...

ezol..aku ade..aku buu ko dlm ati je..meh cari aku..

ps: aku ngn em kejut kt v2..kami x tido..
tambahan..v3 pn aku kejut gak..(aku yg call jonsen k..) hahaa

احمد فضلى said...
This comment has been removed by the author.
-aD- said...

hohohh,,,buuuu eD blik,,xkn kete sndri xto bape minyak nk isi,,,hahha

aku testing je ko nye driving exprience,,hahhaa =.="lol

time kasih ntuk sume pengejut2 trutmenye yg aku lupe sbut kt post td
[ayie,,eM,,jonsen,,n org tua eD tu gak]
hahaha,,n lam n man tq bebanyak kejut aku

kalo x xtau r bile aku nk bgun sndri...

cameron awesome beb!!!!!!!!!!!

p/s ezl,,nnt ak pg mane2 ak ajak ko dun worry,,,hahhahaha^^

klu aku bgun lu r,,klu x haram!!!hahaha

احمد فضلى said...

ad mmg semua dia ja
teh masalah
minyak kete
pastu dia buu orang beb
aku rasa mcm patutkah kita buuuu dia ramai2 sampai dia trauma ? :D

aE_MaN SoLiD said...

yaaa...
jejom buuu addy!!!
BUUUUU!!!!!!!!!!!!!!

-eD- said...

yeahhh....aku mmg ketagih da nie nk buuuu addy....buuuuuuuuuuuuuu si addy.....buu member baek dia gak si amin....buuuuuuu