Monday, October 26, 2009

Hantar Wakil..

dengan bersyarat nyer kami pun hantar lah wakil bertunang puteri gunung ledang eh irau beberape dulang hati beruk..pastu puteri tu tolak..dia cakap "pantek ape wei bagi hati berok?!! korang ni pekak ke taik?!! aku nak HATI NYAMOOOKK!!!!" pastu lepas kena maki, kami pun balik..habis cerite..

ow ow sori2..

ehem2..

arakian tersebutlah kisah EMPAT orang wakil BH telah pergi panjat gunung irau-brinchang..empat wakil ye..3 tu BH asli..satu lagi BHnita..isteri2 kiter lah ye..name pesatuan nyer BHnita..tapi BHnita yg ikut ni dijaga rapi oleh abang2 ipar lah..ye..maklumlah sang suami nyer pulang ke tanah air dan xdapat join..xpe lain kali kite pegi same2 ye bucang..





gen dan hasomy tengah bincang nak buat rumah kat sini..
tapi hasomy jerit TAKNAAAKKK!!! nak duduk melake~


EMPAT orang wakil yer..EMPAT je dari +-32 orang (laki bini sekali mahupun yg single dan berpoligami)

ni campsite atas irau yg beku nak mati

main main main asap~ ehhh3!! WAAAPPP!!!
main main main wap wap wap~





periuk nasik




ini view dari toilet ayie..
bolah berak sambil menghayati keindahan alam~
*prott~ cret3*


next time..kita pegi ramai2 okeh?
malu la wei dengan gen..hahahah..


7 comments:

Bortak said...

ayie ko igt lg x view toilet b4 kita nek farry ke tioman

Ayie a.k.a Nyei said...

budo..hahaha..tu xde view ngok..hahahaa..botak..ferry la bukan farry..hahahaha

benjamin said...

babi pe ayie nk malu ng ak....ko igt ak lemah ke???hahahaha

Botak in the making said...

owh..farry ek bukan ferry.. hah failed tul english.. ko igt agi kan kat kedai mkn tu.. ko wat projek.. kesian kedai mkn tu.. ad limpahan coklat segar dr ladang

Ayie a.k.a Nyei said...

FERRY LAH BOTAK!!

jap2..coklat segar? kite dah hanyutkan ar..
hahahhaa..ko jgn blame aku sorang..ko berak gak kat situ..hakhakhak

KruteX said...

eh.. silap agi ke.. ya FERRY

kesian kedai tu ayie.. kita berdosa dol... ko ah yie.. x tahan sgt.. prut tu kasi repair skit.. tnya lam cane nak repair prut

Ayie a.k.a Nyei said...

tu ar psal..susah2..hmm hmm..

tp kite bayar bhai..hahahaha