Monday, October 12, 2009

BH kalau bab-bab enjoy memang awesome.. tapii...

(weh aku terdelete gambar ayie nii!!)
BH kalau enjoy memang awesome! tengok ayie nii..











Tengok.. diorang kalu kat mana2.. mesti penuh ngan semangat.. xpercaya tengok muka didit tu..









Haaaaa... awesome tak awesome tak?









Tengok bibir man.. sampai bengkak2 sebab enjoy lebey2 sgt.. hehe..











Pehhh... syok gile r BH niii.. waktu lapang diisi ngan aktivit yang awesome! heheh














Walaupun diorang sume ni awesome







Tapi














Kalau bab-bab lecture..














BH adalah














GG!!! (x semua kot)















































oh my God...




oh my God..




oh my God..

28 comments:

safwan said...

hahaha..asl xkmpul smber dlu nak wt pos nie??
kumpul sume gmbar2 bdk BH tdo dlm kls...pastu baru pos..haha

didit said...

gmbar tido kat kelas aku ade sorg je ade...
hahahaha...
nmpak sgt aku bguih...
:D

-ezl- said...

hoi.. ni gambar time aku demam.. buleh a... haha.. aku ngan em dah 2 sem tak tido dalam kelas tau... arini first time..

zarul said...

hahhahahahah~~
best2..
lwak2...
yg penting hdup ni enjoy~
walaupun asgment,kuiz,n tutor gone..
yg pentg enjoy..
hahahahhaha

aD bucang said...

eh2,,tu bukan aku tu..ko silap org ni lop
haih~aku slalu dok depan tyme class mane de tdow2 ni...

Anonymous said...

hahaha....
aku terselamat dr d tangkap tido d dalam kelas....
hahahah....
bgs gle aku ni...
hahahha.....

by: lam

احمد فضلى said...

lam hg tu tunggu masa ja. haha

zety said...

eh nape ade gmbr yang terpegang tuuutt..haish kurang ilmu saye

safwan said...

haha..
xpe2 ilmu leh dcari balek..
XD

-eD- said...

haha...ske r tue...asyik2 tmbh ilmu je...melimpah2 la nnt...skali skala bg ilang sket ilmu tue

emcock said...

sape yg pgg tutt??? hush..siot laaaa. izolll....sies dow..ak mmg fis time sbb ak xsehat...ak marah tol dow.taik ar!!!!

Muhammad said...

haaa... aku x de tido lam kelas ni.. adoi korang ni.. Masto of Lagho pun leh cergas lam kelas... adoi.. kaman pas abis vekot.. eh vektor.. kita lagho sampai biol siol soyol koyol gitu...

LepLop said...

huiii..
tu laaa

aku nak lagho yang gile kentang goreng french fries mcd set large punye..

MaN SoLiD said...

xde slmt nye ko lam..
haa da de da gmbr ko tdo..
haha...
oi asl ltak gmbr aku ngn bbir cm2 doh..
sgan aku..
xpe2..
sdap bni aku cium 2 t..
haha...=D

Ayie a.k.a Nyei said...

haahahaha..hohoho.. huhuhu..haaa ha haha ha ha ha..hu hu ho oho uhuu hu..

احمد فضلى said...

ayie edit sure!

MengeruteX said...

mana gambar ayie.. aku nak tgk dia wat bibir tu.. haha x de sedapnye cium ko man... haha.. cap cap tul

safwan said...

ok2 activity logho sperti berikut:
-tgk wyang
-bowling
-karok
-snook
-old town(mkn2)

venue: ipoh
time: stat kol 7.30mlm

any suggstion nak tmbah aktivity sila komen..tQ

Ayie a.k.a Nyei said...

cipai tak pasal2 aku kne fitnah..mane ade aku edit wei!

gmbar aku tu gmbar ape?

GG tu bende ape?!~!!

احمد فضلى said...

gg tu mcm penamat, habeh, the end.byk mksd. simple mksd dia tu la.

heran aku lop buwang gambar raksasa lagi gila

LepLop said...

aku terdelete la gambar tu..

bukan saja2..

pastu xbole upload balik..

apak ang cempiang..

kruteX said...

mlm ni adalah malam lagho version XII sila pg elearning utk download note2 penting mlm ni ye

Anonymous said...

cipai ko lop...
sempat g ko letak gambar aku kan...
haish...
tu first time kot aku tido time kelas...
sblm ni mane ade aku tido dalam kelas...
selalu aku tido kat bilik je...
hahahha....

by: lam

muhamad safwan said...

buat kekanda lam...xperlu la letak by:lam tue...ktrg da tau da style tulis ko tue...asl ktrg baca comment ko je,sure ktrg baca ngan LAM-nye...otomatik ktrg tau tue ko tulis...

matlam said...

haish...
abh tu aku tatau mcm mane nak tulis mcm korng ni...
sbb tu la aku tulis mcm tu....
huhuhu....

by: lam

matlam said...

owh mcm ni...
bru aku tau...
hahhaa...
bauat penat je aku tulis by lam ni...
hahhaa...

didit said...

terserlah keLAMbatan ko tue...
aduyai...

Peminat Abang Lam said...

keLAM mu itu tetap di dalam hatiku