Sunday, December 28, 2008

HoW Bout The Trip

Yo... wei.. trip ke Tioman jd x ? If Jd.. diharap pengajur yg bertanggujawab cpt2 post update ttg trip tu.. aku duk trg, kena beli tiket awal2 nie.... erm n aku ada ujian kete nty... aku kena arrange jdual aku so update la perkembangan tbaru cam bile kena gi utp and so on.. wokey.. AD do ur job ya..............................

3 comments:

MaN SoLiD said...

yaa aku stuju ngn botak..
cne ngn trip kte ney..
kalo xjd g tioman ke pe2 tlg la de backup plan..
xkn xg vacation kot..
bosan la cni..
huhu...

LepLop said...

ha..

tul2..

kitorang ni susah wo..

jauh dari korang..

korang leh r..

duk bole kate dekat2 r..


uhuhhu..

update la weh..

jgn gtaw last min..

kang aku anggap cancel je kang

Botak yg x botak said...

Ahak... be betul tu... aku ngan leplop ni jauh.. jonson pun sama... ayie pun sama.. ahaks.. AD ko tgh honeymoon ke apa ngan AIN.. ish2.. da kawin ke korang ni ? ke korang dua da gi tioman oit.. haha