Thursday, December 11, 2008

Dahsyat Dangerous Dungu

lets hear ape yg terjadi kat aku cuti ni...


firstly, after aku balik rumah first day tu,

after meo dgn m anta aku kat rumah,

dorang blah je,

tibe2 tgk2 kaki aku berdarah... kat tapak...


'adeh sakit la bodo....'

rupe2nye aku terpijak paku..

abes kaki aku darah banyak gile babun.. F***!!!


baru je balik rumah, dah kena camni, camne aku nk cuti sambil enjoy2 ni..


cial tol..
later that nyte, aku kena gi buang sampah kat bawah kuarters aku
on the way aku buang smpah tu, aku nmpak la duit syilin kat depan lif nih....
aku pon bongkok sket nak kutep....
PRAKKKK!!! suar aku terkoyak..
babibabibabibabi....!!
nasib baek takde orang nmpak...
dah la tgh padu tuh... adeh....
pasal due posen tu je, koyak abes traksuit aku... fuck man.....
nak dengar lagi kisah malang lebai malang?


ok next day, aku bangun, aku pon maen la gitar dgn happynye,

tengah layan lagu sweet child o mine,


dush!!

tali gitar putus kena ketiak aku!

daym s#it.. igt geli ke? sakit ngok!
abes la aku jadik cam ayie... shit man!



daym.. ape nak jadi ni....




few days pastu, aku balik la kampong...

the f**Kin thing was, aku balik2 je..

elok2 kuar kete (macho sket time ni coz aku drive tu)


cpek!!! aku terpijak tahik kucing...

memule aku tak prasan, smpai kat tangge umah tok aku je, *sniff sniff*

"umi sape makan taik pastu sendawa ni???"


mak aku pon sengeh2, control lawa... aku bajet mak aku la yg pijak tahik tu kan...

tibe2 aku tgk muncung bibir die tunjuk kat selipar aku...


CAMNI LA KALER TAHIK TU..



apsal cam malang je aku ni??

nevermind.. next event k...




okayy....that was a lil' bit shitty..


okay time aku kat kampong kan, aku maen la dgn sedare mare aku yg kecik2 ni kan,

aku pon maen la dgn anak pak long aku, baby gurl... kecik lagik...


tengah sedap2 maen dgn die,cuddle die kejap...



BWUEKKKK!!!!

BABY TU MUNTAH ATAS MUKE AKU!
die igt muke aku ni sinki ke ape.. nak penerajang budak tu pon ade jgak, tapi nak buat camne
die masih lemah.. tunggu die besar sket, aku terajang la die...
aku simpan dlm hati nih...siap la ko baby...
last skali..
acare penutup... nak tau tak ape jadi kat aku..,
mmg sial la...
Ya Allah, teruk gile...
aku nak tulis kat post pon tak sanggup
sbb dahsyat sgt....
nak tau tak ape jadi kat aku?
jgn terkejut plak...coz mmg cm syial la weh!
takde pape pon... sbb aku tipu je, sume isi dlm post kali ni adelah duste semate2... sekian...
p/s: brape byk dosa aku kumpol ni?



5 comments:

احمد فضلى said...

*%^%*%^ pnya izol!

jiher said...

cehh!!
igat betol je dye ni!
hampeh tol izzul!!

LepLop said...

hehehe

tohee,.,


ejol itu tohee!

-ezl- hensem said...

tima kasih banyak2...tima kasih kerane tertipu ya....

MaN SoLiD said...

woi..
babun tol..
igtkn tol2 mlg la ko ney..
tgk2 tpu lak ko..
mmg tohee..
huh...