Tuesday, August 24, 2010

Post Suka2. (Sapa emo aku terajang)

WARNING!! KALAU ANDA KUAT EMO, KUAT TERASE, TAKLEH NAK BAWAK GURAU, AMIK SERIUS SUME MENDA DALAM DUNIA, JANGAN BACE, JANGAN COMMENT. BHAHAHA! (ade comment emo emo, admin akan remove)

POST INI ADELAH SUKA SUKA TAKDE KENA MENGENA NGAN KELUARGE SAUDARA MARA KETURUNAN ANDA, TAKDE KENA MENGENA NGAN AGAMA, POLITIK DAN SEGABAINYA (TAK DE KENA MENGENA NGAN ABANG GABAN GAK)

Haaa.. mari mari semua dengar ini cerita, suami saye asyhikgh, balik awal saja.. ada pembantu baru katanya, tentu dia peremmmpuan muda.. (lagu axion as background music)

ini ha. tajuk post kali ini adelah, "Pertandingan Nama Paling Lucu Keluar Kat Website Precise"

hoho.
care die senang je, tulis name masing2 kat website precise tu, pastu tgk ape tajuk buku yg kluar, ngan ape yg die correctkan kat name korang.

(contoh: korang nak search "Manchester United" pastu korang tertaip "Mainchest Unta", so nnt die akan tulis :
did you mean: Manchester United ? )

haa.. tu la yg kite cube buat skang ni, tapi menggunakan name masing2, ngan search engine precise.

First of all:
aku cube name "Aiman Hisham"
die kluar menda ni

Did you mean: CAIMAN SHISH? BHAHAHAHA!
kirenye aiman ni sbenarnye adelah shisha hitam (tiade unsur racist kat sini ye man) yg berasal dari caiman. eh ade ke negara name caiman? lol.

pastu try "Fikri Zaharuddin Ayie Nyei"
die kluar ni plak:

Did you mean: FIJI APHRODITE AYIE NYE?
hahaha! ayie diperbuat daripada aphrodite, mmg geologist la hang ni kan. geologi dari fiji. pastu korang tgk buku ape yang kluar:
Bintang bulan Jun?
wtf?
mungkin ayie adelah artis dari majalah yg same macm eva angelina russian p****setar??
omg omg

next up, "Wan Izzul Fathi"
die show result:


Did you mean: WAN FIZZLE FAITH?
ceh.. precise ni mmg suke kutok rambut ezol ni. fizzle tu dah sah sah die aim kat rambut ezol tuh. frizzy lagi frizzle lagi rosak indestructible megalodon.
yang bab Faith tu, aku rase die nak kate ezol ni kuat iman la kot. ok la. so aku setuju la bab tuh. :P
buku yang kluar plak, "Educational Processor"
SAH SAH DIE PERLI KAU EZOL! SEBAB KAU TAK STUDY! BHAHAHA!
die suh kau pi bace buku pasal education tu. pointer kasik up sikit okeyh? :D

next up: "Khairul Kamaruddin Gendot"
haha. ayat gendot tu saje je nak meriahkan keadaan. :P

Did you mean: HAIR AMERINDIAN ENDMOST?
wtf?
adekah gen orang amerika + india = AMERINDIAN?
kenape ade perkataan HAIR? adekah gen berbulu? mungkin kah die ade banyak bulu2an di tempat2 yang tidak sepatutnye ade bulu?
kenape ngan ayat endmost tu? endmost tu maksudnya paling hujung kan?
adekah gen ni manusia 'rare' yg species nye adelah endmost dan hampir pupus? haha..
misteri ya gen ni kawan2.

next! : "Razul Zarul"
Die keluar?

Did you mean: BRAZIL ARIL?
FTW?
Razul ni main bola jadik keeper brazil ke? or die ni sebenarnye penyanyi si ariel peterporn itu? wailauwehhhhhhh.. ariel kot! *angkat kening*
tapi bile tgk title buku tu.
ZARUL IDAM JEJAK JAGOAN NAZMIZAN.
tsk tsk tsk... aku risau betol title buku tuh. ade kaitan ke ngan razul yg sedang sebilik ngan budak MCKK nih? isk3.

seterusnyaaaaaa : "Ahmad Fadzli Madli"
search result precise adelahhhhhhh

Did you mean : AHEAD FRAZZLING MALI?
ahead tu aku tak tau la nak comment apa. mungkin ahead in terms of pemikiran madli tentang dota? frazzling tu, mungkin die refer kepade jambang madli yg lebih kurang je macam rambut ezol? mali tu mungkin refer kepade name manje madli di rumah.. contoh dialog
SiPolan: Mali, meh manje2 ngan polan meh.
Madli: Pi mampuih hang!

mangse seterusnya: "Ahmad Fuad Puek Puad Kisuke"
ni dia!

Did you mean: "AHEAD FAD PEEK PAD ISSUE?"
BHAHAHAHA!
Ahead tu, maksud nye, puek ni la kite punye stock utk barang2 "baik". die sentiase "ahead" ngan stock2 baru tersebut.. ehehehe. Fad tu jenis sabun yg puek gune ketika "mandi".
Peek tu adelah mengintai, mmg terkenal ngan perangai puek yang perv berkias kias.
Pad tu adelah contoh kukuh lagi skali bahawe puek perv yang disanjung tinggi. issue tu, Puek ade issue yang tak selesai dengan pelanggan2 "stock" beliau. BHahaha!
Dengan tak semena2 name buku yang timbul plak, "Bluetooth"..
Haaa.. "bluetooth" ni la medium antare puek, dan pelanggan2 puek. melalui "bluetooth" ni la kite dapat file yang sampai "40GB" tu. ehehe.. (sory puek aku tak tau nk goreng ape) slamat hari raye!

next mangse: "Ridhwan Botak Kecik Lambat Pickup"
haha! name2 yang disearch makin lame makin best ye anak2.

Did you mean: "Rodham Biota Heck Lambaste Pickup?"
hahahah! Rodham ngan Biota tu, sah2 die kutuk botak yang raje typo melampau ni. nak taip ridhwan, jadik rodham, nak taip botak, jadik biota! wakaka! sape yg tak kenal botak dengan typo2 nya betol tak? :D

pastu tgk buku yg kuar. Duli Tuan Kecik.

WTF?
WTF?
DULI TUAN KECIK?
WTF?
FTW?

botak ni die panggil duli? pale otak die. baik panggil kuli ka, kuali ka. hahahahaha! maaf zahir batin botak!


next up: "Aliff Muniff Aliplop Aleplop Leplop"
haha.. bosan la letak aliff muniff je kan, aku tambah aa skit. :D

Did you mean: CALIF UNIFY SLIPSLOPS ALEPPO LAPTOP?
KUANG3!
calif tu aku rase mungkin Khalifah? yela aleplop kite skang ni kan HEAD OF DEPARTMENT FIRC.. wiwit! califah siot...
unify tu. aa lantak korang la nak pikir ape aku dah penat nak goreng.
slipslops tu panggilan leplop utk orang yang pelat hurup S, macam leplop sendirik. bahaha!
aleppo? entah la macam name kuih je. kuih aleppo! dapatkannye die kopetro berhampiran anda!
laptop = aleplop kan suke berdating ngan laptop die skang. asyik2 skype, asyik2 laptop, asyik2 'item' (ehehe), tu la name die kuar jadik laptop tuh..

ok ok, next one adelah: "Hafizul Naim Emcock Bleeker"
ape kate precise?

Did you mean: "HAFIZ MAIM HEMLOCK BLEAKER"?
MAIM tu tau tak apemenda?
Majlis Agama Islam Melaka
hahah... dah sahlah dulu2 em ni antara rakan2 maim ni.. :P nasib baik bukan kuil kat kellie castle tu. kire ok la ni ye dak?
hemlock tu ape jadah la plak. precise ni skati apak die je nak letak ape2. helmetlock agaknye.
bleaker tu kalo ikut dictionary, maksud die adelah, Cold and Miserable.
hahaha. em ni kite ni tak cool ah kirenye. die cold. bukan cool. miserable tu aku tau sebab ape. sebab kalau balik kampung, em ni tak seperti orang2 normal yg lain yang bawak beg balik kampung, die bawak ape tau tak?
BAKUL!
BAKUL MERAH!
BAKUL MERAH TU HA!
LEGEND DARI V2 LAGI TUH.
hahahaha! sgale hagham sume barang die letak, spender (bersih), baju, sweater, deodorant, laptop, guitar, teddy bear, kereta, hurel, majid. sume tu die letak dalam bakul tuh. tu la sebab kuar miserable tu. (aku rase a, ni aku goreng je weh)

next next: "Emir Rashidi Abang Long Taik Lalat"
eheheh.. saje je include taik lalat. takde masalah kan? kan?
ape kate precise? haaaaaaaaaaaaaa

Did you mean: "EMIR RASH BHANG LONG TAI LOLA"?
kah kah kah! abang long ade rash! AHAHAHHA! banyak ruam ka "bhang" long? ruam kat belah mane tu? belah "tai lola"? bhahahaah! sweet betoi "tai lola" "bhang" long kita nih.

btw, aku sangat ragu2 ngan tajuk buku yang kuar ni.
Azhan Adik Abang
tak kah kalian rase tajuk buku itu amat gay? haha.. pasni kalau ed nak tumpang bilik korang tu. hati2 la ye. mane tau satgi die goda korang ke. contoh dialog:

ed: Bucang, aku nak tido bilik ko malam ni..
buch: aaahh! takleh! aku bau bucang! watpe ko nak tido bilik aku?
ed: ala.. addy kan adik abang...(bunyik petir)

FTW? gay gile bunyik.. ye dak? saje tambah bunyik petir tu kasi korang prasan skit sinonim dialog ngan tajuk buku.


seterusnyaaaaaa: "Muhammad Safwan Makan La Mane Mane"
hik hik hik..sory dah takde keje dah ni. so aku "letak je la name ape ape...~~" (sile bace ngan nada 'makan la mane2')
search result adelah:

Did you mean: "MUHAMMAD SAFEWAY MALIAN LA MANE MANE?"
hahaha.. safewayyy..sedih plak aku bace tajuk yg kuar ni. safewayy..
safeway tu kalau direct translate die adelah. Safe-selamat. Way-jalan.
so, jadik Selamat Jalan.
T_T
jauh mane pon safeway dari kite, die tetap di hati kite betol tak kalian?
Malian ni pulak, adelah puak di afrika barat. aku tak tipu. pi google.
MACAM MANE SAFWAN ADE RELATED NGAN AFRIKA BARAT?
haa..ini lah yg menjadi misteri skang ni. aku mmg dah lame syak safwan ni ade menda lain ni. sbb rambut die lawa semacam an, so mesti inherit dari puak belah2 afrika nih..

NEXT!!!!! : "Meor Ahmad Saiful Ridhwan Majid Ayam"
bapak lenguh aku nak taip name engko meor! cilanat betoi.
p/s: Majid ngan Ayam tu aku tambah! (just in case ade orang tanye betoi ke tak full name meor include ayam ngan majid)
precise berpendapat bahawa:

Did you mean: "MER AHEAD SINFUL RODHAM MAID ARYAN"?
pergh! dari name Ahead tu, kite dah tau dah mmg meor ni leading students among BH ni. tiap sem nak Dean's List, (walaupun Ahead kuar kat puek gak, tapi puek punye Ahead aku assume lain la eh. baru seronok kih3)
Sinful = penoh ngan dosa? Hmm.. sume manusia ada dosa. betoi tak? malas aku nak elaborate pasal dosa pahala nih.. hahaha.. tapi lawak la plak name kau ade Sinful ni meor oi.. hik3
rodham n aryannn? yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... itu die! dah nampak dah kehindustanan name beliau..
Rodham Kalimantan Aryan Yeh Yeh Kaleyla Sivaji Yenne.. (rekaan semate2)
maid? orang gaji?
ORANG GAJI?
MEOR ORANG GAJI?
wtf?
ORANG GAJI DAPAT DEAN'S LIST?
OMG OMG OMG OMG OMG
DOUBLE RAINBOW ALL THE WAYY

Sekarang, ade lah finalist bagi Pertandingan Nama Paling Lucu Keluar Kat Website Precise!

Runner up kite adelah:
"Muhammad Zulhilmi Matlam"
dengan nama sandangan... jeng3

MUHAMMAD UNLIMITED MALTA!

OMG OMG OMG OMG
fakyeh ledi gaga!
name beliau sangat TEHGING! CEMPIANG! CENGKUDU!
bahahahahah!
UNLIMITED YANG!
ffffffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuu
ffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuu

unlimited di sini adelah hiperbola kepade duit lam yang tak pernah abes meskipun dipinjam orang mahupun dilanda bankrupsi. duit lam ade lah UNLIMITED! bayangkan rumah bibik lam saje dah 3 tingkat siap ngan swimming pool saiz olimpik and bentley 2 bijik. boleh bayang ke brape banyak duit lam ade?takleh kan? tu la pasal name die jadik UNLIMITeD!

malta..WAHAHAHAHAH
same ade lam ni adelah tokey kilang air minuman MALTA, ataupun precise ni cube bagitau kite bahwe utk mengubati penyakit "lambat-spirosis" lam ni, lam patut minum air malta tersebut?
haha! lawak lawak.. cramp jap pipi aku neh..

JUARA UTK Pertandingan Nama Paling Lucu Keluar Kat Website Precise!!
ADELAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
SHUHAIDI MAHAT DIDIT BOBOY!

dengan name sandangan nyeeeeeee

SHUSHED MAHATMA DID BOOBY!!
BAHAHAHAHAHAHAHAH! BOOBY!
OMG BOOBY!
OMG OMG OMG OMG OMG

tau tak shushed tu ape? meh sini aku paste sikit gambar dari google search image.
tau tak ape cube disampaikan gambar ni?



BIBIR LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
hahhaahah! bibir didit adelah legend BH. precise pon tau kottttttttt...

hahahah! lagi satu kite tau mahatma adelah pejuang keamanan.. didit pon same kot.. weeeeeee..
paling aku tak tahan.. BOOBY! bahahaha! didit ni mmg pervert la siot!
kuar name BOOBY terus.. (kepade adik adik, jangan google perkataan BOOBY kalau nak jage iman dan pandangan)
so pasni, instead of panggil boboy, kite panggil didit booby laaaaaaaaaa wahhahahahah!


sekian sahaja pertandingan kite kali ini.
aku dah penat goreng. korang pon aku rase dah penat gelak. (kalau tak lawak, pandai2 la gelak sendiri aku dah malas nak goreng ape2 dah)

hehe.. akhir kate, jangan marah, ini semua gurauan, kalau tak suke, aku delete je post ni. :)

Slamat hari raye BH! maaf zahir dan batin dari penulis post ini. :D


p/s: "addy kan adik abang" sumpah gay ayat tu! ed ko jangan jadik gay ed! selamat berintern di kemaman!





8 comments:

Anonymous said...

aphrodite bkn batu2 maupon tanah2 maupon natural gas bagai..
ielah http://en.wikipedia.org/wiki/Aphrodite
LOL XD

Cik Daryll Raihana said...

hahha
aprodhite tuh selaen dr pd di atas.
merefer tuh sejenis asteroid jugak laaa. btula tu batu bagai
hahah
bangang tak bangang post ni
aq plg suker ayat intro tuh.
:P

MadLi said...

bluargH!
hahahaha
gj izzul
klau ko wat cite tipu lg aku da dapat agak, dua taun da. sib baek da tukar style :DD

ayie said...

kenape anhydrite jadi isu lak ni? Marah betul aku..*emo2* tetibe je hahha

aku bukan jabak said...

aphrodite tu wanita bogel? tsk tsk tsk

PuAt said...

ape ungkit kisah2 lama aku,, uish2

KruteX Decado said...

Legendary la.. ak rasa kaki goreng ni sama ada ezl/ayie.. x dak org lain da ni... hahahahah.. sumpah semua gorengan ada certain yg betul .... cth nya yg puek... kehkeh.. superb 5 stars ! #$%^&*() kakakakah.. wee wuu wee !

Ayie a.k.a Nyei said...

ezol la weh..bukan akuu..