Monday, September 14, 2009

BH World War - 2nd Edition







memandangkan ada sesetengah pihak tidak puas hati tentang pembahagian askar2 ketika di medan perang di infinity pada minggu lepas, rombakan akan dibuat.

askar2 akan dishuffle ( bukan menari shuffle ya ) , supaya tidak berlaku lagi sebarang ketidakpuasan hati di kalangan pemain2.

Peperangan BH ke-2 akan tiba~!!!

New starting line-up :

The Sentinel: Ed,Lam,Death,KruteX,KisuKe

The Scourge: Dit,Ezl,AhmaD,TBP,Lobo

after this, aku cadang wat kt iMax, jimat murah ada headphone lagi. dekat ngan mcD ^_^ ngan SHOGUN! :D

sila beri pendapat:

19 comments:

LepLop said...

weh!

letak la gmbr cam poek wat sebelum ni tu..
]

hehehe

MaN SoLiD said...

shogun wajib!!
haha...
jgn lpa ngn dak2 yg len ney ek kalo nak g..
shogun 2 beb..
hak3...=D

PuAt said...

haha.. ramai bmnat ngan hasil kerja photoshop pertama aku??

klu leyh.. jgan ban hero2 aku eh..
aku nub lagi.. kasi la aku pakai hero2 pro aku kay?
:D

didit said...

bring it on babe!!!

KruteX said...

sqourge agak imba ... pertarungan ini blh dijalankan.. tp dgn syarat hero2 Kisuke tak di ban.... amacam ?

KruteX said...

adoi gambar ni mirana ke ? haha

MaN SoLiD said...

hina gle sial gmbr mirana ney..
haha...

Ahmad said...

no imba at all

cuba susun balik mcm mana tak imba mai habaq

Bujang Hine said...

man xnk men ke? sian man dow.. jom la ajak solid skali...

PuAt said...

aku rse ney la susunan terbaek ntuk xnak imba... now,, semua bergantung pada nasib.. and harap2 pengalaman eD ngan Botak yg bnyak akan membantu team aku gle babi.. and tuah mnyebelahi aku..

aD said...

kaman SCOURGEEE!!!!!!
yeah2..kali ni blkg mcd, imax

then SHOGUN wajib!!!

hohoho..
majulah dota untuk negara

PuAt said...

eit.. suh man maen.. ganti botak.. xnk team ngan botak..

td botak men troll

jelas dy menunjukan ke'adebayor'an nyer..
tye madli.. mmg kacang lupe kulit tul.. takut aku..

Ahmad said...

kacang jugak yg kena. haha. botak mmg cina dok. lanj-ao

KruteX said...

haha.. masa aku men troll tu... aku terpaksa wat camtu dok.. haha.. jgn tkut puet... masa cuti ko berlatih scret hero kaw kaw

MaN SoLiD said...

aku da bsara kot..
lyan ai jek utk hburkn ati..
hak3...

KruteX-ADEBAYOR said...

Man.. wat la come back... kita org still x dpt lupakan kengerian NAGA SIREN ko... Kekejaman WITCH DOC ko...

meh ganti aku masa war ke 2 nty.. spt puet inginkan.. atas keadebayoran aku aritu.. xD

احمد فضلى said...

result :

SERI

KruteX Krut Krut said...

ya...

1-1

adakah ia akan berakhir di sini?

or peperangan akan berlanjutan?

sama2 kita nantikan....

di episod seterusnya...

di --- BH THE JUDGMENT DAY!

abu raihan said...
This comment has been removed by the author.