Thursday, September 10, 2009

balasan proposal

Kami di v4 bersetuju ngan eD nyer proposal.tp bukan 17 hb.. tp esok.. dan memandangkan budak2 v3 dh mkin sombong skunk... buka jrang sama2.. sahur jrang sama2..
dan smpena pembukaan puasa ntuk satu bH esok.. kami div4,, mngambil langkah drastik untuk mlancarkan perang slepas waktu berbuka di Syuen sok...


berikut adalah wakil2 dr v4


pg tadi lepas sahur kitorg dh dtg v3 ntuk berbincang dgan encik LAm n Encik Bucang ttg perkara ini, dan diorg telah bersetuju ntuk pilih diorg nyer barisan iaitu:

  • eD[-estrella-]
  • Lam[-unTa-]
  • Bucang[-LucKy-]
  • Lop[-TheBlackParrot-]
  • ezul[-ezl-]
waktu:lepas buka
tempat:infinity



-diharap perhubungan kita akan lebeyh rapat slepas ini- :D


15 comments:

-eD- said...

STUJU!!

KruteX said...

Masa utk puek revenge kut.. puek da bertapa kat v4

LepLop said...

hahaha..

aku?

happy membuli akuu!!

huhuu..

safwan said...

sorg bwk pendrive..
nak save replay nti..

-ezl- said...

hahahaha~! lawak bodo! nak revenge apo kobondo..tak ponah pn lawan sablom ni

-ezl- said...

aku takleh blah sial bile budak2 v4 cakap budak v3 sombong la.. budak v2 sombong la.. cube korang plak yng approach kitorang pasni..ha.... aku menyuarakan pendapat aku ni. sb aku tak puas hati, bile aku ajak je budak2 v4 nak gi salam ke ape.. ade je dorang punye sbb tak nak pegi..buat abes credit aku je tepon korang nak ajak gi salam, tapi korang tak pegi... dah brape kali ntah aku call budak v4 nak gi sahur, ade yang tak angkat phone, ade yang cakap nak pegi ngan budak v3.. pastu bile kitorang tak ajak, ckp kitorang sombong.. sume salah kitorang jgk... haizzz. pening a camni...

PuAt said...

ok la.. same2 sombong..
ney la pluang kita rapat silaturahim..
tp jd ke g syuen nyer? korg pasti?

KruteX said...

izol... ko x col pun aku ajak gi salam.... haa if nak gi mane2 ajak je aku masto of lagho ni.. tp ko x ajok aku pung... emm syuen x jd sebab penuh.. kita tukar tmpat ... gi B&F

safwan said...

haha..korg slalu ajk slh tyme ar..mase ko ajk tu, ktorg tgh bertapa dota..hahha..
tgh try2 combo2 menarik..hohoho..XP

احمد فضلى said...

eD = eleena la mabok

hahaha

k izol. ni sama2 sombong la senang cita. ni kira nk zero2 balik

okay? Xp

PuAt said...

haha. spe yg edit post ney?? asal eD nk estrella lak?

haha.. setau aku eD mmg xsuke tuka nick.. pling jauh dy tuka pun jd
'eL 'je..

-ezl- said...

ha.. camni la baru best.. XP

ed tukar sbb nak jage identity dok...

PuAt said...

owh.. identity.. sory guys.. korg pun edit la klu nk...

aku ingat ade org sabotaj eD.

احمد فضلى said...

RESULT :

v4 team win by 2 - 0




: - wait for the next game!!!

Anonymous said...

AhmAD
v4.boboy
v4.KiSuKe
v4.KruTeX
v4.DeaThWalKer

win 2-0 over

eLeena
Lobo
TBP
ezl
unTa