Tuesday, June 9, 2009

Dota ... UiTm perak vs UTP ? Mana lagi hebat

huhu... aku ada tgk video tourney dota uitm perak kut... aku post la comment ttg tide dia.. and ni hasil aku dpt ... dia rply aku balik...


Nub tide... he shuold gush first b4 ulti the troll.. coz the gush reduce armor and the troll will receive more damage from stun if he gush first... compare to UTP dota is better than uitm perak 1
dashstrike (3 days ago) Show Hide Marked as spam
Reply
x2net easily beat utp team.. and fyi x2net is the best team in ipoh.. if they not in our group (fucking grouping stage) we should be able see x2net in final..lol
dashstrike (3 days ago) Show Hide Marked as spam
Reply
UTP tourney grouping stage. 4 teams in 1 group only 1 team is allowed to go to next round. wtf.should make knockout round early wasting time make groping stage.x2net is same group with us. they win 3.milky win 2 loose 1 and gain the 2nd place in group. its not fair.play 3 match only.i watch utp player play in that tourney. just like newbies, no gb, all farm 24/7. and btw. my team beat 1 utp team in that tourney.. forget already that team name

6 comments:

didit said...

xphm....

sape2 yg upload nie tolong xplain...

plezzz

Straight Edge said...

aku yg upload.. erm aku ada tgk video tourney uitm kat u tube... erm aku jsut gtau la yg UTP better than uitm dota.. dak2 tu x puas ati.. dia reply ah aku

Straight Edge said...

ohya.. wat ko yg gilekan komik hongkong.. aku ada web best utk ko.. leh dl online komik hk tu..

http://masterniefeng.blogspot.com/search/label/wira%20tunggal


http://masterniefeng.blogspot.com/search/label/wira%20tunggal

didit said...

aku dh tw la....
hahaha....
lems la ko...:P

cyclohexanol said...

salam..sy dr LN,team yang turut serta dalam ESC aritu..

sejujurnya grouping mase esc aritu memang agak bias..memang dah diaturkan macam tu oleh management..(yang sememangnya terlibat sekali dalam tourney tu)

we play for sportsmanship and participation,kalo menang johan/naib johan memang la best kan.lain kot main kat dalam bilik ngn main dalam tourney..

of coz,dota UTP antara yang terbaik,bukan dikalangan IPT Perak saje. Kita bukannya noob sgt. Ade je clan UTP kalahkan clan2 luar mase esc aritu. Kita ramai player. dan memang tidak dinafikan x2.net playstyle diorang lain dari UTP student,sebabnya diorang main kat CC luar..clan kita berapa ramai sangat g main kat CC luar?no big deal la clan UTP kalah to champ Ipoh. tp still Dota UTP better tha Dota UiTM..:D

sori pos panjang,saja menyatakan pandangan..wallahuallam

dashstrike said...

hi salam.
u comment pasal tide rite? then pastu tu u cakap ape?sila baca.

"Nub tide... he shuold gush first b4 ulti the troll.. coz the gush reduce armor and the troll will receive more damage from stun if he gush first... compare to UTP dota is better than uitm perak 1"

compare??wah wah wah.. tak salah nak comment tide tu.. tapi kalo dah start membesarkan diri tu..

wah wah wah.. ni baru main sajer2 bang.. xyah nak serius2..menang pun adiah tak besar.. play for fun..

mmg ar game tu nampak mcm game public jer..

tak kisah lar nak comment apa kat video tu.. tapi kalo dah start flaming nie..

sapa yg start dulu?
kalo nak komen tide.. komen jer.. takyah nak menyemak nak bezakan uitm utp nie kat page youtube aku.

sekarang mmg ada bias kan? tgk mcm comment diatas tu cakap.. dah set.. tu pun leh kalah agi.. hahaha sian tul..takpe redha jer lar letak team aku dalam group x2net.. sangat seronok bermain dengan diorang..

kalo nak friendly kite orang datang lar.. area shah alam.. and btw.. 18/7 ni kat sek 13 ada tourney.. sila2 lar masuk.