Friday, June 26, 2009

AK NI MMG ANK ANKAT AR..

mak ak ni xsayang ak tol2 la..

nmpk je ak ni ok.

tp trase nan mak ak gile2..

ak pon xtaw laa nk ckp pe

kdg2 ok..

kdg2 x.tp yg x tu lg byk

kdg2 cam nk kuang aja gile pon ade..

rase nk blah dari umah ni..

tgu ar masuk lik u t..

ak malas nk blk umah..

dapat blk umah pon ak xnak..

ak lepak blik smpi kne halau..

<30min>urel call ak..

huh..seb bek die call..

ak mmg da mcm2 nk typ td..

da ok lak..

weh,kalu ade sape2 naseb cam ak ni,kite pakat dok umah laen ar nk?????

asamekom

25 comments:

uit2~ said...

aih..xbek ckp cmtuh..
selagi ade mak ni,xmo rase diri tu bkn anak mak..

nti mak da xde..

ala..mara2 mak,xpdulik2 mak tu..ko kan anak die jugak...ilek la bro~

Straight Edge said...

ko ni em.. mak ko bagi ko 200 gi tioman.. mak aku bagi 100 je.. tu pun habis byr duit tket pg balik trg je... haha...

AqilahSuhaimi said...

relax ar bro. smua mak same jek.
mak aku pun slalu gak garang2 ngan aku.
xbagi aku main game n smua.
tp dier ckp jerk.
dier bagi jek aku hendap pc nih smpai terkeluar bijik mata, yg ptg aku hepi..

jgn ckp gitu kt mak ko. nnt dier xder. mintk jauh.
syurga bwh tapak kaki ibu..

ps:aqilah sudag matured. hehe

naim ank mama said...

adoi..ak ni emo2.tp mmg slalu tol la ak trase..tp td die blanje mcm2 lak..termanje lak ak td..haih..botak ni,ak tanak da duet laaa..saba je la m..tol gak 2..syurga..k laa.time kaseh..hukk333..ak ngah tacing gile ni..

naim said...

da trase bdose..tp sure sok2 ak rase lik mende ni..

AqilahSuhaimi said...

em, klu ko touchy2. ko baca balik komennih. haha. xpun layan quiz FB. wahahaha

didit said...

eceh....
sape yg buat post nie??...
em ke??...
hahahhaha....

sume mcm ckp baek jek nie....
nie yg aku trase nk jd d dark side...
hahahhaa...

Jay Chou Trg said...

haha.. x leh tipu perasaan sendiri beb.. sendiri mau igt beb..

aku lak hampir putus ngan gf aku sebab mak aku.. huhu nsib bek dpt cover blik

احمد فضلى said...

watafa? mak hg takkan nk bunuh hg kot m? pada2 ar, aku ada gak kdg2 angin angin ngan mak aku, tapi aku putaq dia skit nt dia paham ar. hahahahak

nk blajar skill putaq? :D

safwan a.k.a abang lang said...

emo2 pon asl kasi salam camtu?
sepak ko kang...(ade gaye ustaz x?)
lepak em..tym ak dtg umh ko pon ak rase cam ak nie bkn anak mak ko..(mmg pon)
ko kena sabar mngharungi dugaan nie..masih jauh lagi perjalanan nk kite harungi dan masih byk lagi liku2 yg belom kite lalui..so ko kena jadi dewasa..jgn manje sgt ngan mak ko tu..tp still ko kena hormat die sbgai ibu yg melahirkan ko..ko igt xsakit ke tym mak ko lahirkan ko??sakit tau..ak penah rase...(tym sembelit)
klu mak ko xsyg ko, msti die da gugur kan ko dlu..watpe die kena sakit2 gile kentang smate2 nk lahirkan org yg die x suke kan?? msti la die syg ko sgt2..sbb tu la die lahirkan ko...hargai mak ko M slagi die masih ade...layan die elok2 sbb die ak mati satu hari nti..tym tu jgn lak ko baru nk mnyesal di atas sgale perbuatan ko kt die...sekian assalmu'alaikum...(nie baru tol)

AqilahSuhaimi said...

wow. aku xtahu pulak abg lang korg nih ader angel side. haha.
giler berhikmah ko nyer nasihat.
smpai aku pun terasa syg maken byk kt mak aku. thanks yo !

naim said...

hukkkk333wuuwuuuwuuuwwwuuuuwuwuuuu..da laa 2..yee..ak cube da co0l2..takot lak safwan neh..madli,ape skill putaq hg?

ak brani jamin laa,mak ak leh putaq balik..hakk33

safwan a.k.a abang lang said...

ehem2...

AqilahSuhaimi said...

klu mak ko putaq, ko putaq lagi. sampai dua2 berputaq. sng hati. xder yg terasa hati.

slalunyer aku putaq gak kt umah, tp mak aku cam dah leh detect skills nih, skrg tgh belaja couter-putaq nih.

Ayie a.k.a Nyei said...

haahaahaa..lawak gile post ni..chill la em..mak aku siap x plan lg kejadian aku..tibe2 je akak aku dpt adik..5 taun die prasan bongsu tau x?
*tibe2 rase kuar tajuk*

naim said...

padia ayi ni..lari tajuk ni..huhhh..qilah,kalu ko knal mak ak tol2,xsempat nk putaq laaaa..ak jamin..die nye kuase putaq da tahap ultimate dewa taw x..
die naging nonstop and spicy..hakk333..

straight edge said...

ya.. ko lum tgk agi naim wat ritual utk dptkan duit dr mak dia.. haha

AqilahSuhaimi said...

eh mcm same je ngan mak aku tuh. klu die nag ke ape ke. aku mengiyakan jerk
kadang2 sebelah lagi telinga pasang earphone. hahaha...
lalalala

naim said...

hehe..botak,tym ak wat ritual tu,kire ngah mnje2 nan mak ak tuh..kalu ak ngah emoing,xde nye..mak ak kat umah ni digelar siren taw..brani la ko pki eafon..mau kne pnampo kang.hakk33.tapi xpna kne lagi la..:D

-eD- said...

wahhaaa...klaka r post nie...mengong...ade ke merjk ngan mak sendiri...kalo x de mak ko eM, sure ko makhluk paling papa kedana dalam dunia nie...

pastukn, safwan nye comment style r...tp sbb safwan yg tulis,aku x amik putaq r <--- ckp style madli..

ps: putaq=putar belit ayat...aku ngah counter madli supaya kita tak terpedaya ngan bahase sesat belah2 perlis

AqilahSuhaimi said...

haha. ade gak? pakai ar eaphone skin colour. hahaha

a;a kan ed. merajuk ngan sndrik. lalalalla

-ezl- said...

weh.. aku ade problem aa.... aku sayang mak aku dow.... cane eh?? aku nak duk rumah bujang ngan em..... tapi aku sayang mak aku pulak... aduh......

takpelah2..aku nak sayang mak aku banyak2 la... tapi nak tinggal rumah bujang? boleh x? eh ape aku pening ni?

babi la.... aku tak suke tol la, aku ni slow sial.......



ade ke hijau comment tetikus petir ikan kering camne?


tak pon kan, korang panas pokok terbiar kat accident microsoft word punye aduh kenape kusyen pendek nampak die punye anak tekak.....


berapa empat nombor dia keras kena nyamuk gigit walaupun ketuat naga berbadan dua susu anak umang umang ye?

-eD- said...

ezl...aku pn da pening cam ko bile bace comment ko...sengal r lu mat

safwan a.k.a abang lang said...

ezl..ak tau jwapan soklan last ko tu..jwapan nye nasik lemak berlauk modem brodbnd celcom dihempap gajah yg brnombor plat lautan pasifik..haaa...tol x??

org hensem said...

eheeh...
ade gak ye plat mcm tu...
mane ko tgk safwan??