Saturday, January 17, 2009

biler korng nak balik neyh??

puat, jonsen dan rahim telah berjaye menjejakan kaki kat utp..
addy pun join xlme pas2,,

kitorng dah meneroka v3,, n tyme register tu,, pergh, supervisor v3 mmg x frenly,,hahaha..
xde hal,, xksah pun,, yg penting,, masing2 dh jmpe rumah msing2,, n dh taw,, dmne ltaknyer toilet kat umah tu.. hahaha..(srius,, mmg ktorg x jmpe toilet tyme first2 smpai!!)

tyme aku(puat),, smbut kdatangan jonsen n rahim,, dua2 mke hepi je,, bwat lawak ape sumer,,
sepahkan bilik aku,, yg aku dh kemas semalaman!! hahaha,,
tp,, lpas semayang jmaat je,, mke jonsen dh berubah,, smer berlaku bler demonstrasi ntuk gaza tu start.. jonsen pon berkata,, "nyesal aku balik awal,,",, hahaha..

tp kitorg berjaya gak sertai demonstrasi tu dr awal smpai abes,,
mle2 sumer cm x taw nk wat pe,, hahaha,, believe or not,,
ak ngan jonsen duduk kat line depan skali!! hahaha... bnyak tul kamera yg amik gambo,, kitorg pun pose dgan mke sriyes,, tp,, tiap kali nmpak kamera dt rtm,, kitorg sorok muke!! hahaha...
takut rmai lak fan kitorg kol nanti,, susah tul ble dh femes neyh,, (jonsen mngangguk tanda stuju)...

kitorg mmg nak luah perasaan abis2 an tyme tu,, nk bkar bndera israel klu bley,, nak bakar je kete guard utp,, kaler dy lbey krang je ngan bndera israel,, tp nsib bek xde lighter,, hahaha,,

anyway,, jom kite sdekahkan alfatihah ntuk sedare2 kite yg sdang berjuang n yg tlah terkorban kat palestin,, alfatihah..

1 comment:

Da[ReaL]mE said...

hahaha~
aq tak depan sekali
second line
heheheh~