Thursday, July 23, 2009

H1N1

balik dari kelas..kitorang rase x sedap badan..rase tak selesa..rase kecewa..gundah gulana..rase tak hensem..rase muke berubah2..rase pelik..

semalam..kami nak menjalankan rawatan H1N1 kat klinik utp..tapi rawatan xpat dijalankan sbb termometer sume rosak..lagipun akak ngn abang dlm tu dah kena kuarantin..*kisah tipu*

rawatan pun xpat dijalankan..
hidup diteruskan dengan perasaan takbest mcm dah tulis atas td..

kanan ni gambar semalam..kami cube mencegah..tapi..

em..

em..em dah diinfectedkan..tengok gambar blk pn tau die loya2 nak muntah..
ayie mule2 prasan perubahan em..










mule2 die serang sistem saraf em..pastu em jadi gitu..terjoget2 tak tentu arah..

leplop tu x pasti ar die saje2 buat ke memang dah infected..

ezol pun dah nak join mabuk2 kat blkg tu..















haa kan dah cakap ezol nak join..

jon pn join org2 kne infection ni..






























hari ni..kitorang sedar..kitorang sume dah kene virus tu..







lepas kena virus tu..kami dah tak hensem lagi..

PS: jauhi diri anda dari H1N1..

10 comments:

AqilahSuhaimi said...

cuba tgk gamb em. sape kt belaknga tuh?? em ii ker?? hehe

zarul said...

bahaye sial h1n1..
bahaye2..
hahahhahahaha..
2 br skit yg kt utp ni..
cbe byg kn klu uitm??
200 org..
semu muke cm2..

aD said...

demn!!
haha.,,ni selsema b***
or betul2 jd b***
hahahhaa...aku pon da jd gile da ni~
huhu^^

Anonymous said...

pergh...
ok gak muke aku ni kan...
ensem gak ble kene h1n1 ni...
hahaha...
kalu kat uitm sume muke mesri tak ensem mcm kite kan...
kite la pengidap h1n1 paling ensem...
HAHAHA....

pantek ape...
word verification ni pon nak kuar word disease...
haih....
h1n1... h1h1....

Anonymous said...

yg kat atas ni lam tau...
lupe nak buh name...

LepLop said...

uiiihhh..

h1n1 nyebabkan kite jadi gini

swine tul r h1n1 ni..

safwan said...

lam2..
nak gi tau name pon lambat...
haishhh....= ="

naim said...

oitt aqilah..sal ko ni kje nk pgkh ak??tembak ko kang....huh..yeahh...ak saket perot laaa,sal doc bg ak mask gak ar.tensen tol ak

aD said...

huhhuh

sedey2,,men2 nye pasal
betul2 ak da kne ...

moh tman aku,,
busan dok sorg2 quarntine ni

ayie mai blik aku,,,hehehe

aLepLop said...

addy..

kat dlm gmbr tu ko ade peluk aku..

nampaknye adekah aku bakal dikuarantin gak?