Sunday, March 8, 2009

Saya Sayang Bujang Hine ^^

video
lagu ape nie?

Ich heibe Ahmad Fadzli bin Mohamad Yusof und ich bin 19 Jahre alt [last friday]
di sini beta ingin mengumumkan bahawa beta sangat2 terharu dengan family beta
sungguh mengejutkan anda semua mengetahui tarikh lahir beta
tidak penah2 rakan2 beta mahupun raja2 negara laen buat begitu
tetapi ternyata estrella,eh nyata anda semua sungguh alert dengan apa yg berlaku
jutaan terima kasih kerana tidak pernah2 orang buat begini kepada beta
mmg family ^^ walaupon ada yg ada test,assignment,ada kelas,match bola,match dota
tapi tetap ada masa gak
so jutaan terima kasih :D
beta sangat terharu ^^

kekalkan tradisi ini sangat bagus utk kesihatan zahir dan batin hehe

last but not least BerSedia Atau TiDak kitA BoLoS SajA DinDing ItuUUU!

sepah menang beb,style gila :D

tapi BH ada bakat utk mantop satu hari nt =)

Krutex-Discoy-eLeena-Jozan-Skydark
Lucky,TheBlackParrot,o.d.m,DeathWalker,boboy,HatiBudak
-ezl-[sedang mengambil gambar ^^]

-puat kat bawah[redy ntuk pP]

nt kita train lagi aku wat balik replay2 yg world level hehe ^^

p/s - ade ape post,nk kecoh2 wat pe hehe

9 comments:

khazaidi kamaruddin said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

hurmmm
madli...
ade komen?!...huahahahaha...
sudah terang lg bersuluh...
ngaku je la madli...
:P

PuAt said...

madli,,
ko pun nak kuar skil german gak eh?
aku pun kuar gak la skil german aku yg x seberape neyh,,
yg gagal ntuk dapat sijil lulus tyme skola mnengah dlu,,,


zum Geburtstag viel glug!


betul ke aku eja?

i habe keine ahnung!!..

hahaha..

sal gambo aku xde kat dota tuh?
oh lupe,,, aku ade hal gak tyme tu,,


p/s:malam tadi,, aku bergabung dgan eleena+boboy berjaya mmbuli zeff,,,(aku pun terkejut) kitorg ade replay,,hahaha!! aku dh kata,, nak maen dota,, kena tido kejap,, bru mantap!!,,

p/s(2):aku x maen 2nd game,, pastu zeff cakap,,(mne nin9? ksian dy xpat maen...)
waAaaaaAAAaaaH~~~~~

احمد فضلى said...

anonymous ni aku rasa mesti didit =.="

Naz. said...

whoaa what a memorable bday!
eyhh syafiq pun ade in the scene?
haha.

Anonymous said...

hakhakhakhak
terang lg bersuluh

hohoho..btul kate "anonymous" tu
sape lg yg tggu hang post psl bday hang tu..khazaidi kamarudin
hhahahaa

dia dok sblah hang ka tyme hang post????ait,,kate blik umah

sp ke trngganu?!confuse...huhu

=.="
-''rummate'' nye comment-

Anonymous said...

aisyhh..
awat da kne delete da komen 1st 2?
xnak org len taw ka?
hak3...

ex-Madu Madli >_< said...

Madu!

di sini aku pecat ko sbg madu aku.. karena ngko patotnye bersame ngan si Dia..

احمد فضلى said...

jgn camni madu

shit la kaw2 sat kenakan aku

=.="